Topptur i Lofoten

Kjøre ski med utsikt rett ut mot storhavet? Oppleve Norges mest unike toppturområde? Fra tind til tare.

Beskrivelse

Bli med på skitur i verdens vakreste øyrike. Lofoten byr på fantastisk skiterreng. Med sine alpine topper får du alpefølelsen. Nærheten til storhavet løfter opplevelsen enda et hakk. 

En profesjonell skifører veileder deg med på de klassiske turene – og de ikke så kjente turene Lofoten har å tilby. Vi søker det trygge, og sørger for å skape et godt læringsmiljø med flyt og mestring. Vi har som fokus å finne den beste tryggeste snøen i området.

Vi tilpasser turene til vær, forhold og ønske fra gjestene. Lofoten har et enormt utvalg av turmuligheter som gjør man man kan få uforglemmelige opplevelser både for de som er helt nye og veldig erfarne.  

Flere dager:

Om du ønsker å booke guiding for flere dager, trenger overnatting eller har andre spørsmål. Ta kontakt på mail: Vegard@ifrinatur.no , så finner vi en skreddersydd opplevelse som passer for deg og dine.

Utstyr:

Om du har behov for skiutstyr, skredutstyr eller andre ting, kan vi være behjelpelig med dette.

Vær velkommen til verdens flotteste øyrike.

Ønsker du å lese mer om forhold, skredproblematikk, kjente turer og hva du kan forvente?

Sjekk ut https://ifrinatur.no/ski-i-lofoten/

Om topptur

Passer for

Alle i normal fysisk form med grunnleggende skiferdigheter.

Antall personer

1-6 personer. For større grupper, vennligst ta kontakt.

Utstyr

Normal turbekledning og toppturutstyr inkl. sikkerhetsutstyr. Utstyrsliste medfølger ved bestilling. Ta kontakt for nærmere avtale dersom vi skal ordne utstyr.

Tidsbruk

Turen tar opptil 8 timer.

Oppmøte

Etter nærmere avtale.

Betingelser

Avbestilling senest 7 dager før turstart. Ved for dårlig vær til å gjennomføre turen , full refusjon eller endring av dato.

Sikkerhet

Vennligst les våre sikkerhetsregler før påmelding. 

Pris

2500 NOK per pers. Egne priser ved skiføring over flere dager.

Ski , hav, myk snø og deilig flyt

Dette sier gjestene våre

Meget bra tur! Guiden var stødig, erfaren og kommuniserte veldig godt med turfølget. En fantastisk opplevelse! det er absolutt verdt å ta turen med Fri i natur🤩

Annika , 27.07.2022

Amazing time and amazing runs with Vegard in Lofoten islands ! Super guide who brings us in awesome spots with nice sun windows !! Thanks a lot for everything, it was unforgettable. Just want to come back asap…

Pierre , 03.04.2022

Vi gikk to rando-turer med Vegard i starten av februar og alle var kjempefornøyde! Samtlige vare nybegynnere, så vi fikk god opplæring i snø, utstyr, terreng og skredfare. Utstyret vi leide var også av ypperste klasse! Takk for turen

Emil, 18.02.2022
Se flere anmeldelser på google

Visste du at?

En topptur med oss er mer enn en noe du bare blir med på som gjest. Vi er opptatt av at alle som ønsker det skal lære mer om fjellet, og få dypere kunnskap om skredfaget og lære mer om alpin ferdsel.