Topptur i Lofoten

Kjøre ski med utsikt rett ut mot storhavet? Oppleve Norges mest unike toppturområde? Fra tind til tare.

Beskrivelse

Bli med på skitur i verdens vakreste øyrike. Lofoten byr på fantastisk skiterreng. Med sine alpine topper får du alpefølelsen. Nærheten til storhavet løfter opplevelsen enda et hakk. 

En profesjonell skifører veileder deg med på de klassiske turene – og de ikke så kjente turene Lofoten har å tilby. Vi søker det trygge, og sørger for å skape et godt læringsmiljø med flyt og mestring. 

Vi lover minner for livet.

Om du har behov for skiutstyr, skredutstyr eller andre ting, fikser vi dette. 

Om turen

Passer for

Alle i normal fysisk form med grunnleggende skiferdigheter.

Antall personer

1-6 personer. For større grupper, vennligst ta kontakt.

Utstyr

Normal turbekledning og toppturutstyr inkl. sikkerhetsutstyr. Ta kontakt for nærmere avtale dersom vi skal ordne utstyr.

Tidsbruk

Turen tar opptil 8 timer.

Oppmøte

Etter nærmere avtale.

Betingelser

Avbestilling senest 48t før turstart. Ved for dårlig vær til å gjennomføre turen , full refusjon eller endring av dato.

Sikkerhet

Vennligst les våre sikkerhetsregler før påmelding. 

Pris

NOK 5 500,- for 1-4 personer. NOK 6 500,- for 5-6 personer.

Dette sier gjestene våre

Anbefaler Vegard som guide for excellent guiding, og oppbacking for å få oss opp til toppen av geita? Hadde aldri trodd jeg skulle klare det med min høydeskrekk og uerfarenhet på klatring. Well done, og en opplevelse for livet?

Irene, 17.07.2020

Vil på det sterkeste anbefale I Fri Natur til guiding på Svolværgeita, etter en helt fantastisk tur sammen med mitt barnebarn på 14 år. Vi kom oss helt til toppen, med god hjelp fra trygge, tålmodige og profesjonelle guider. Tusen takk for turen!

Rita, 18.07.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside

Visste du at?

En topptur med oss er mer enn en noe du bare blir med på som tilskuer. Vi er opptatt av at alle som ønsker det skal lære mer om fjellet, og forbedre både kunnskap og teknikk om alpin ferdsel.