Familieklatring

Oppleve noe spennende med hele familien? Drømt om å klatre på klippene i Lofoten? Ta med familien på en drømmedag i Paradiset.

Beskrivelse

Familiedag i Fjellet: En Minnerik Opplevelse for Hele Familien

Familiedag er en spesiell dag som er skapt for å passe for alle familiemedlemmer, uansett alder. Målet er å skape en felles opplevelse hvor alle kan føle mestring, lære noe nytt og dele minner som varer livet ut.

Eventyret Begynner

Vår familiedag starter ved Kalle parkeringsområde, som ligger mellom Henningsvær og Kabelvåg. Her møtes vi, og alle deltakere får utdelt nødvendig utstyr. Deretter begir vi oss ut i Paradiset, hvor dere vil bli kjent med utstyr som seler, tau og sikringsbremser. Første del av dagen er viet til klatring på topptau på de naturskjønne klippene i Paradiset. For de som ønsker det, er det også mulighet til å lage bål og grille pølser.

Etter Lunsj: Spennende Rappell og Grotteutforskning

Etter en deilig lunsj fortsetter vi med en spennende aktivitet: rappellering. Dette er en opplevelse mange finner utfordrende og spennende. Hvis tiden tillater det, drar vi på en eventyrlig grottetur i den berømte grotten som ligger i Paradiset. Dette passer for de uten klaustrofobi.

Sterke Opplevelser og inspirerende opplevelser

Klatring gir sterke opplevelser og minner som vil vare livet ut. Mange finner nettopp denne dagen som den perfekte inspirasjonen til å begynne med klatring som en ny hobby eller lidenskap. Det gjelder spesielt de yngste i familien.

Sikkerhet Først

Vi legger stor vekt på trygghet og sørger for at aktivitetene foregår i trygge omgivelser med nøye veiledning av sertifiserte instruktører.

Påmelding

For å melde deg på familiedagen, send en forespørsel til Vegard@ifrinatur.no. Vi gleder oss til å dele denne minneverdige opplevelsen med dere!

Om turen

Passer for

Barn og voksne over 6 år.

Antall personer

Max 5 personer. For større grupper, vennligst ta kontakt.

Utstyr

Normal turbekledning og fjellsko. Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Tidsbruk

Klatringen tar ca. 4-6 timer.

Oppmøte

Etter nærmere avtale.

Betingelser

Full refusjon ved avbestilling 7 dager før aktiviteten starter

Pris

Fra NOK 4500,- pr. gruppe.

Grottetur – spennende avslutning på dagen.

Dette sier gjestene våre

Anbefaler Vegard som guide for excellent guiding, og oppbacking for å få oss opp til toppen av geita? Hadde aldri trodd jeg skulle klare det med min høydeskrekk og uerfarenhet på klatring. Well done, og en opplevelse for livet?

Irene, 17.07.2020

Vil på det sterkeste anbefale I Fri Natur til guiding på Svolværgeita, etter en helt fantastisk tur sammen med mitt barnebarn på 14 år. Vi kom oss helt til toppen, med god hjelp fra trygge, tålmodige og profesjonelle guider. Tusen takk for turen!

Rita, 18.07.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside

Visste du at?

Klatring er en flott aktivitet for barn hvor de lærer seg å mestre egen kropp samtidig som de opplever naturen.