Nordryggen på Vågakallen

Norges flotteste alpine rute? Et sikkelig fjelleventyr med en utsikt som kan ta pusten fra enhver. Passer for deg som er i god form, fjellvant og på jakt etter en spennende klatretur.

Beskrivelse

Nordryggen på Vågakallen er en legendarisk tur som starter fra havet og går helt til topps på Vågakallen.

Turen opp Nordryggen starter i Djupfjorden ved Henningsvær. Her går vi inn i fantastisk terreng til innsteget hvor klatringen starter. Veien til innsteget tar ca. 1,5 /2 timer. Ved innsteget venter 14 taulengder med klatring. Klatringen er gradert på det hardeste 4+, men er for det meste enkel klyving.

Passer for

Denne turen passer for fjellvante folk. Det er en lang tur som krever god fysisk form og at man takler høyde godt. Det kreves ikke at man har klatreerfaring, men det er absolutt en fordel.

Turen krever god fremdrift gjennom dagen.

Om du er klar for ditt neste store klatreeventyr ta kontakt med oss på

Vegard@ifrinatur.no

+4792063303

Om turen

Passer for

God fysisk form.

Antall personer

Maks 2 per guide

Utstyr

Utstyrsliste følger bekreftelse etter påmelding

Tidsbruk

8 – 10 timer

Oppmøte

Trevarefabrikken, Henningsvær

Betingelser

les under sikkerhet og betingelser

Sikkerhet

les under sikkerhet og betingelser

Pris

1 : 1 5000 NOK,-

1 : 2 7000 NOK,-

Kaminen på Vågakallen. En klassiker.

Dette sier gjestene våre

Anbefaler Vegard som guide for excellent guiding, og oppbacking for å få oss opp til toppen av geita? Hadde aldri trodd jeg skulle klare det med min høydeskrekk og uerfarenhet på klatring. Well done, og en opplevelse for livet?

Irene, 17.07.2020

Vil på det sterkeste anbefale I Fri Natur til guiding på Svolværgeita, etter en helt fantastisk tur sammen med mitt barnebarn på 14 år. Vi kom oss helt til toppen, med god hjelp fra trygge, tålmodige og profesjonelle guider. Tusen takk for turen!

Rita, 18.07.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside

Visste du at?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.