Svolværgeita

Ønsker du å stå på toppen av en av vårt lands mest ikoniske fjellformasjoner? Turen byr på flott klatring og en uforglemmelig opplevelse som du vil huske, kanskje for resten av livet.

Beskrivelse

Bli med en lokal fjellfører på et fantastisk klatreeventyr til Svolværgeita. Toppen ble første gang besteget i 1910, og er en solid del av norsk klatrehistorie. I dag går turen opp “Sherpatrappene”, steinheller lagt av sherpaer fra Nepal, før man når foten av fjellet og begynner på klatringen.

Det er ikke nødvendig med klatrekunnskaper, våre guider har lang erfaring med å veglede gjester trygt opp på denne ikoniske toppen.

Nå er det din tur!

Om turen

Passer for

Alle i normal fysisk form. Ingen klatreferdigheter påkrevet. Turen er luftig og kan være utfordrende for de med høydeskrekk.

Antall personer

Max 4 personer. For større grupper, vennligst ta kontakt.

Utstyr

Normal turbekledning og fjellsko. Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Tidsbruk

Turen tar opptil 4 timer.

Oppmøte

Til avtalt tid ved Sherpatrappene i Svolvær.

Betingelser

Avbestilling senest 48t før turstart. Ved for dårlig vær til å gjennomføre turen , full refusjon eller endring av dato.

Sikkerhet

Vennligst les våre sikkerhetsregler før påmelding. 

Pris

NOK 2 000,- pr. person

Dette sier gjestene våre

Anbefaler Vegard som guide for excellent guiding, og oppbacking for å få oss opp til toppen av geita? Hadde aldri trodd jeg skulle klare det med min høydeskrekk og uerfarenhet på klatring. Well done, og en opplevelse for livet?

Irene, 17.07.2020

Vil på det sterkeste anbefale I Fri Natur til guiding på Svolværgeita, etter en helt fantastisk tur sammen med mitt barnebarn på 14 år. Vi kom oss helt til toppen, med god hjelp fra trygge, tålmodige og profesjonelle guider. Tusen takk for turen!

Rita, 18.07.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside

Visste du at?

En klatretur med oss er mer enn bare en tur du er med på som tilskuer. Vårt mål er at alle våre gjester skal sitte igjen med forbedrede klatrekunnskaper og bedre kjennskap til Lofoten.