Toppturkurs

For deg som er helt fersk på topptur. Hvordan funker utstyret? Hvordan bevege seg i brattere fjell? Skiteknikk? Skredredningsutstyr.?Hva skal være i sekken? Ferdselsmønster? Terreng? Skredfare? Dette er spørsmål som løftes og praktiseres på dette kurset.

Beskrivelse

Kurset for deg som er helt fersk med toppturer på ski. Vi gir en solid innføring i bruk av utstyr. Alt fra skiteknikk ned, til ferdselsmønster opp. Vi går igjennom skredredningsutstyr og ser på hva som må være i sekken. Det blir også en innføring i skredfaget hvor terrengtyper er i fokus.

Kurs Vinter 2023

12-13 februar 2023 – Fullt

26-27 februar 2023 – Fullt

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål, Vegard@ifrinatur.no.

Om kurset

Passer for

Nybegynner på topptur

Antall personer

6 per instruktør

Utstyr

Toppturski

Skreutstyr (kan leies)

Varighet

2 dager

Oppmøte

Trevarefabrikken 08:30

Betingelser

Full refusjon ved avbestilling 7 dager før kursstart

Sikkerhet

Les sikkerhetsinformasjon.

Pris

3000

Dette sier gjestene våre

Mange takk til Vegard og I Fri Natur for en helt fantastisk naturopplevelse!

Vi har de 4 siste dagene klatret på forskjellige topper i Henningsvær med vanskelighetsgrad tilpasset vår evne og progresjon. Her fikk vi kjenne på rushet som fjellet gir av å klatre trad mens man sammtidig følte seg trygg og ivaretatt

Vegard er en utrolig dyktig instruktør som virkelig brenner for det han gjør og kan absolutt anbefales!

Erlend, 25.06.2020

Vegard er og framstår som en svært dyktig Instruktør og guide! Han har en helt egen evne til å formidle hvordan en skal ferdes trygt og godt i fjellet.

Vegard tok oss med til Kalle, Pedersen Ryggen og Pianohandler Lunds rute. På alle turene står sikkerhet og læring i fokus.

Vegard anbefales på det sterkeste! ?

Fredrik, 22.06.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside