Klatretur i Lofoen – med guide

Få godfølelsen og kjenn på mestring på klatretur med I Fri Natur. Klatring i Lofoten er spektakulært. Passer for alle som vil oppleve noe helt spesielt, lære noe nytt eller oppnå et mål man har drømt om lenge.

Klatreturer i Lofoten

Klatring i Lofoten

Opplev verdenskjente klatreruter i Lofoten! Vi tilbyr skreddersydde klatreturer som tilpasses dine ferdigheter og mål, og som garantert vil gi deg minnerike og sterke opplevelser. Del opplevelsen med kjæresten, ektefellen eller gode venner.

Passer for nybegynner til erfaren

Det er et bredt utvalg av klatreruter for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne klatrere. Vi enes opp en rute som står i stil med forventninger og tidligere erfaring. Våre erfarne guider vil veilede deg med å finne den perfekte ruten og tilpasse turen etter dine ønsker, evner og behov.

Mål om å skape læring

Vi har også fokus på å gi deg en innføring i klatreteknikk og taulagsrutiner. Oppdatering av metoder og teknikker er en del av opplevelsen vår, og vi ønsker å hjelpe deg å forbedre dine egne ferdigheter.

Kjente ruter som er aktuelle

Noen av våre klassikere inkluderer Piano Handler Lunds rute, Bare Blåbær, Gandalfveggen, Presten/vestpillaren, Forsida på Geita, og Råna.

Vi tilbyr også lengre turer:

Stetind – Norges Nasjonalfjell

Nordryggen på Vågakallen – Norges fineste alpine klatretur?

Stjerntind – Norges vanskeligste kommunetopp

Bli med på en spektakulær opplevelse i Lofoten og omegn, og la våre erfarne guider og instruktører veilede deg med på en fantastisk reise gjennom spektakulære omgivelser og klatreruter i fri natur!

Om turen

Passer for

Nybegynnere til erfarne klatrere over 10 år.

Antall personer

Max. 4 deltakere på kortere turer. På lengre turer maks. 2 deltakere per guide.

Utstyr

Normal turbekledning og fjellsko. Alt nødvendig klatreutstyr er inkludert.

Tidsbruk

6 timer.

Oppmøte

Etter nærmere avtale

Betingelser

Avbestilling senest 7 dager før turstart. Ved for dårlig vær til å gjennomføre turen , full refusjon eller endring av dato.

Sikkerhet

Vennligst les våre sikkerhetsregler før påmelding. 

Pris

Fra 2500 NOK,- pr. person

Dette sier gjestene våre

Anbefaler Vegard som guide for excellent guiding, og oppbacking for å få oss opp til toppen av geita? Hadde aldri trodd jeg skulle klare det med min høydeskrekk og uerfarenhet på klatring. Well done, og en opplevelse for livet?

Irene, 17.07.2020

Vil på det sterkeste anbefale I Fri Natur til guiding på Svolværgeita, etter en helt fantastisk tur sammen med mitt barnebarn på 14 år. Vi kom oss helt til toppen, med god hjelp fra trygge, tålmodige og profesjonelle guider. Tusen takk for turen!

Rita, 18.07.2020

Tusen takk for ei minnerik oppleving opp Svolværgeita! Me er fire strålande fornøgde jenter etter super guiding frå Vegard. Me gler oss til å bli med på fleire eventyr med I Fri Natur! ?????‍♀️

Kristina, 09.07.2020
Se flere anmeldelser på vår Facebookside

Visste du at?

En klatretur med oss er mer enn bare en tur du er med på som gjest. Vårt mål er at alle våre gjester skal sitte igjen med forbedrede klatrekunnskaper og bedre kjennskap til Lofoten. Derfor er man deltaker når man er på tur med oss. Sammen skal vi skape sterke øyeblikk.